Nádhernou nevěstu z vás udělají originální svatební šaty. Třeba něžná italská krása ze salonu Di Giò

Dnes vám chceme představit velmi úspěšnou a celosvětově uznávanou italskou značku Di Giò, která si zakládá na originálním střihu, bezchybném řemeslném zpracování a originalitě. Šaty jsou tak lehké, že umožňují nevěstě pohodlný pohyb po celý den. Pokud šaty Di Giò obléknete, jen nerada je zase odložíte. Sestry Giovanne a Marisa De Capitani založily salon v roce 1975, navrhují a šijí šaty podle přání nevěst a citu. 

Šaty vznikají skutečným tvůrčím způsobem. Návrhářky se nevěsty ptají nejen na její představu šatů, ale také téma svatby, místo kde se svatba bude odehrávat, a na další okolnosti, které by mohly pomoci najít ten správný způsob, jaké šaty ušít.

 

Pak je navržen základní střih, koná se zkouška a šaty dál vznikají – lépe než slovem růst se to nedá vyjádřit. Výsledek je často nečekaně překvapivý a k velkému nadšení nevěsty také dokonale padnoucí a zcela originální.

Salon navrhuje a šije šaty i na společenské události. Materiál, se kterým pracují, jsou nejkvalitnější italské látky. Většinou je to hedvábí, organza, tyl, šifón, ruční krajka a originální výšivky té nejvyšší kvality.

Exkluzivní tkaniny jsou lehké a dělají svatební šaty jemné a přirozené.

Způsob střihu a styl šatů, je to, co dělá značku Di Giò tak úspěšnou. Kvalita zpracování použitých materiálů doplňuje celkový nenapodobitelný výsledek. Šaty Di Giò musíte obléct, abyste pochopily rozdíl.

Značka Di Giò má své salony v Itálii ve městech Monza, Varese, Bologna, Bari, Londra a Bergamo. Nedávno otevřeli pobočku také v Londýně.

Šijí pouze na zakázku – nejlépe se s nimi lze spojit prostřednictvím jejich webových stránek. Pokud vám jejich šaty učarovaly, zjistíte, že Itálie není zase tak daleko. Počítejte s cenou od 1800 euro výše.

Nejnovější kolekce, které jsou k vidění na webových stránkách jsou:

Inspired – kolekce založená na hladkém střihu v kombinaci s jemnými detaily v celkově romantickém vyznění.

Classica – je moderní pojetí elegantních svatebních šatů. V provedení Di Giò jsou to splývavé a vrstvené sukně, nebo hladké jemné šaty, krajka a závoj. Vše s lehkostí a nenuceností. Tyto šaty by skutečně mohly nosit i víly.

Corti – kolekce krátkých a kratších sukní, kalhot a odvážných střihů. Vhodné pro moderní a energické nevěsty.

Šaty nejsou vhodné pro časté praní a z tohoto důvodu značku Di Giò nenajdete v půjčovnách svatebních šatů. Pokud vám některý model učaroval, naplánujte si cestu do Itálie.

 

Zdroj fotografií: lesposedigio.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close