Na zámku i uprostřed přírody – vaše svatba pod taktovkou agentury Svatby podle Adély bude vždy vyladěná do posledního detailu

Chtěli byste romantickou, vymazlenou a moderní svatbu a hledáte svatební agenturu, která to bude umět zařídit? Podívejte se, jak vypadají veselky v režii agentury Svatby podle Adély. Třeba zjistíte, že je to ta pravá volba pro vás!

Hlavními postavami agentury jsou sestry Adéla Maříková a Julie Prášilová. Jedna je kreativní a druhá precizní. Jedna vymyslí styling a druhá zařídí potřebné formality. V souladu pak společně dotáhnou vaši veselku k dokonalosti.

Od roku 2015 mají za sebou spoustu krásných událostí a spokojených snoubenců – dnes už manželských párů. Pokud se podíváte na jejich svatby, zjistíte, že se zaměřují na události luxusnějšího charakteru, které vystihuje moderní, do puntíku dotažený styl, perfektní vyladění dekorací a tomu odpovídající styling nevěsty a ženicha. Jsou to svatby povětšinou romantické, jako stvořené pro snílky, kteří se rádi nechají okouzlit krásou.

Je jedno, jestli vám lahodí pastelové nebo syté barvy, jestli chcete svatbu o Vánocích nebo na samém vrcholu léta, jestli dáváte přednost minimalismu nebo opulentní zdobnosti, jestli se chcete vdát na zámku jako pro princeznu nebo v lůně přírody… Všecko je s Adélou možné. Dokonce i svatba v zahraničí, pokud si to budete přát.

Styl agentury vám bude sedět, pokud se vám líbí originální a do detailu promyšlené oslavy a oceníte nápadité drobnosti, které vypadají krásně na pohled a často mají i praktický účel.

Co můžete čekat

Svatby podle Adély nabízejí širokou paletu služeb v rámci kompletního naplánování svatby a koordinace svatebního dne:

  • vyhledání svatebního místa
  • návrh barevného ladění a konceptu svatby – styling a design
  • zajištění nabídek od prověřených a kvalitních dodavatelů
  • pomoc s výběrem menu a nápojů
  • vytvoření scénáře svatby
  • a další potřebné kroky

Když budete chvíli brouzdat svatebním trhem v České republice, zjistíte, že na spojení Svatby podle Adély často narazíte tam, kde je ověřená kvalita. Pro příklad pořádají svatby třeba v Chateau Mcely, Chateau St. Havel nebo v Areálu Botanika. Jejich styling najdete na fotkách Dary Rakovčík nebo Jana Svobody. Na obrázcích z Adélou organizovaných svateb možná najdete i další dodavatele, které už od nás znáte.

Kontakty a inspirace

Pokud jste se rozhodli, že právě agentura Svatby podle Adély vám zajistí dokonalou svatbu, kontaktujte je:

Chcete-li se ještě detailněji podívat na jejich předchozí práce, navštivte Facebook nebo Instagram.

Pokud zatím vlastně ani nevíte, co a jak byste chtěli, nezoufejte. Stačí si sjednat schůzku, popovídat si a něco společně vymyslíte. Jen byste měli aspoň orientačně vědět, kdy se chcete brát, kolik budete mít hostů a jaký plánujete rozpočet, abyste se mohli pohnout kupředu. Vše ostatní, od svatebního místa, přes celkový styl a barevné ladění až po konkrétní dodavatele, už doladíte v průběhu, pod zkušeným vedením svatebních koordinátorek.

Tak se ještě jednou podívejte, jak taky můžou vypadat Svatby podle Adély:

 

Zdroj: Svatbypodleadely.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close