Dvorek pod Petrovem, to je dokonalá svatební romantika uprostřed města

Ne každý chce za romantickou svatbou jezdit desítky kilometrů daleko od města, jen aby si své přání splnil. O to větší radost máme z toho, že vám můžeme představit Dvorek pod Petrovem, místo stojící přímo v centru Brna, kde si můžete uspořádat svatbu snů bez nutnosti jezdit daleko.

Dvorek pod Petrovem je ideálním místem svatby pro všechny z Brna i okolí. Díky dostupnosti v centru města nebudete muset řešit to, kde budou moct spát vaši hosté, jak se na místo dostanou, ale také to k vám budou mít dodavatelé blíž. Jde o místo s romantickou atmosférou, kde se kromě svateb pořádají i firemní večírky, školení, workshopy či obchodní schůzky. Zamilované potěší i možnost zásnub.

Zásnuby

Když už jsme u těch zásnub. Rádi byste vaši milou požádali o ruku, ale nevíte jak a kde? Dvorek pod Petrovem vám může s vašim velkým životním krokem pomoci. Na místo můžete přijít s jasnou představou a personál vám pomůže s realizací. Klidně vám ale poskytne i pár rad, jak byste to mohli udělat. Dalo by se to nazvat zásnubami na míru. Cena takovýchto zásnub se pohybuje od 3000 Kč.

Svatba

Díky svému vzhledu je Dvorek pod Petrovem ideální zejména pro svatby rustikální, vintage nebo boho. Pokud se ptáte, co získáte, když si zde uspořádáte svoji svatbu? Romantické prostředí, kde se hned uvolníte, rozkvetlou zahradu ideální na obřad, ale i dechberoucí pohled na Petrov. Přestože se celý prostor nachází v centru města, díky krásné atmosféře se zde budete cítit jako na venkově.

Na místě se může odehrávat nejen vaše oslava, ale i samotný obřad, takže nebudete muset i s hosty přejíždět nikam jinam.

 

Pokud vás Dvorek pod Petrovem zaujal tak jako nás, určitě neváhejte a podívejte se na jejich webové stránky, kde najdete i krásné fotografie prostor. Dále také Facebook či Instagram.

I když místo samotné v současnosti prochází rekonstrukcí, o jeho atmosféru nepřijdete. Protože, když nemůžete vy na Dvorek, tak Dvorek přijede k vám. Svatbu, oslavu či večírek pro vás personál připraví ve stejném duchu, jako přímo na původním místě. Více informací se dozvíte na telefonním čísle 739 230 050.

 

 

Zdroj: Dvorek pod Petrovem

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close