Uvítáte možnost zapůjčení svatebních dekorací? Představujeme Svatbolik, tam se o vaši svatbu postarají

Příprava svatby je časově a finančně náročná záležitost. Vše musíte promyslet, naplánovat, zorganizovat a zaplatit. Možná se vám hodí pomoc – společnost Svatbolik z Pelhřimova vám nabízí zapůjčení svatebních dekorací. Rádi vám vyjdou vstříc při realizaci vašeho velkého dne.

Stačí si na webových stránkách zadat poptávku na zápůjčku, případně zaslat dotaz a komunikace může začít. Firma vám v rámci svých možností vyjde vstříc.

Nabídnou vám různé dekorace, poradí jak nejlépe dosáhnout požadovaného efektu a také si společně nakreslíte plány jak by to mělo všechno vypadat. Ujasníte si počty, kolik čeho potřebujete objednat, a dozvíte se, jak vše bude probíhat.

Po uzavření objednávky zaplatíte zálohu a firma vám vše včas doručí na dohodnutou adresu. Po svatbě věci vrátíte a dostanete zálohu zpět.

Jednání probíhá rychle s maximální snahou vyhovět vašim představám a přáním. Také vám pomohou s výběrem svatebních oznámení a vhodných textů. Oznámení vracet nemusíte. 🙂

Co si lze půjčit a za kolik?

Svatbolik své dekorace neustále inovuje a snaží se držet krok s moderními trendy. Nabídka vyvíjí a proto vám doporučujeme, pokud na jejich webových stránkách nevidíte právě to, co by splňovalo vaši představu – neváhejte je kontaktovat a zeptat se, zda jsou schopni takovou věc pro vás opatřit.

Půjčit si můžete například:

  • stan na hraní pro děti za 99 Kč
  • zlatý ozdobný rám za 199 Kč
  • stůl antik za 299 Kč
  • sadu příborů 24 ks za 39 Kč
  • krajkový ubrus za 69 Kč
  • zlatý ubrus za 79 Kč

Dále  různé sklo – sklenice, podnosy, vázy, dózy, schránky a další v rozmezí cca od 19 do 299 Kč.

Různé druhy dřevěných dekorací, svícnů, umělé květiny a dokonce i palety.

Kde firmu Svatbolik najdete?

Adresa: Vokov 54, Pelhřimov

Telefon: +420 775 123 037

e-mail: svatbolik@seznam.cz

Facebook: www.facebook.com/svatbolik

Firma Svatbolik pro vás udělá ještě jednu významnou věc – nejenže vám poradí, ale také vám umožní sestavit si různé druhy dekorací a hledat ten správný motiv pro vaši svatbu. Vše na jednom místě – to znamená úsporu času i financí. To je dobrý začátek přípravy svatby. Co myslíte?

 

Zdroj fotografií: facebook.com/svatbolik

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close