Neztrácejte čas a nechte si přivézt svatební kytici až domů nebo na místo svatby s Květiny po Brně!

Pokládáte si otázku, kdy vyzvednout svatební kytici a květinovou výzdobu? Nepropadejte panice a nechte si to jednoduše přivézt domů nebo na místo konání svatby. Služba Květiny po Brně vás nenechá na holičkách a ve smluvený čas na dané místo přiveze vše, co si objednáte.

Moc dobře víme, jak jsou svatební přípravy do posledního dne náročné, a proto jsme našli skvělou službu, která vám maličko ulehčí spaní. Květiny po Brně se specializují na výrobu boxů s živými květinami, vazbou svatebních květin a květinové výzdoby restaurací, kaváren a společenských událostí.

Všechno vám přivezou na smluvené místo v Brně den předem nebo i v den svatby, takže nemusíte mít obavy, jak a kdy tyto voňavé dekorace vyzvednout.

Co si můžete objednat?

Kromě boxů s živými květinami jsou Květiny po Brně připraveni i na váš svatební den. Uvážou a přivezou vám svatební kytici podle přání, dokonce si poradí i s květinovým aranžmá. Skvělé je také to, že pro snoubence nabízí rozvoz zdarma, což při plánování svatebního rozpočtu jistě oceníte.

Ceník

Cena jednotlivých vazeb se určuje dle zvolených květin, velikosti a pracnosti. Máte v hledáčku fotku vaší vysněné svatební kytice a netroufnete si odhadnout, kolik bude stát? Není nic jednoduššího, než fotku či konkrétní představu zaslat květinářství a požádat je o předběžnou kalkulaci. Pro představu Květiny po Brně uvádí následující ceník:

Živé květiny jsou tou nejkrásnější svatební dekorací vůbec, proto není radno tuto výzdobu podceňovat. Inspirovat se můžete na webových stránkách, Facebookové stránce či Instagramu Květiny po Brně nebo jednoduše hledat inspiraci všude na internetu. Tato brněnská služba vám pomůže ušetřit čas a vytvořit nezapomenutelnou atmosféru, na kterou budete ještě dlouho vzpomínat.

Kontakt

Zaujala vás služba rozvozu květin po Brně? Nás rozhodně! Pokud vás také okouzlili a navnadili na objednání květin, zde se s nimi můžete zkontaktovat:

Email: info@kvetinypobrne.cz

Tel. číslo: +420 776 868 675

Webové stránky: kvetinypobrne.cz

Facebooková stránka a instagram: @kvetinypobrne.cz

 

Zdroj: kvetinypobrne.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close