Tiffany candies, to jsou bonbony s jedlým potiskem, které potěší každého svatebního hosta

Na světě nikdy není dost sladkostí. A to ani, co se svateb týče. Možností, jaké sladkosti si na svoji svatbu pořídit, je nepřeberné množství, nás ale v poslední době začaly hodně zajímat trendy cukrovinky, mezi které bonbony s potiskem jistojistě patří. Kde takovéto bonbony, které jsou hezké, originální, ale i jedlé, seženeme? A jak mohou vypadat? To zjistíte v dnešním článku.

Candy bar, sweet bar, donut bar – tohle je jen malá ochutnávka z toho, co je v dnešní době trendy, co se týče podávání sladkostí na svatbě. V dnešní době jsou velmi populární bary, které obsahují vše, na co by si vaši hosté mohli pomyslet. Ať už jde o bar s donuty, alkoholem nebo koktejly. Svatební blog má však mlsnější a vybíravější jazýček, proto jsme pro vás našli slovenský obchod Tiffany candies, který nabízí originální bonbony s jedlým potiskem, ale i mnoho dalšího.

Ačkoliv pro nás mohou být bonbonky s jedlým potiskem něčím novým a nezvyklým, v mnoha jiných zemích mají dlouholetou tradici. Jde hlavně o Španělsko a Itálii. Výhodou těchto bonbonů je, že je můžeme použít i jako dekoraci, která jde současně sníst. Díky velké nabídce obchodu se nemusíte se zakoupením omezovat pouze na svatby, ale i na různé oslavy. Může jít i o originální dáreček pro vaše blízké či rodinu. Kromě bonbonků si můžete zakoupit i bonbonky, které budou v takovém balením, které bude sloužit zároveň jako součást svatební výzdoby. Dále také chutné dorty, které potěší každého milovníka sladkého.

Obchod kromě těchto bonbonů nabízí i jiné produkty:

Na webových stránkách obchodu můžete zjistit, že nejde o e-shop, ale kamenný obchod, který se nachází v Bratislavě. Což je na jednu stranu škoda, ale Slovensko není zas tak daleko, pokud máte zájem o něco opravdu originálního. Tuto inspiraci mohou využít i naše slovenské čtenářky, které mají Bratislavu ještě blíže. Pokud rády platíte kartou, doporučujeme vám, vybrat si před nákupem hotovost. V obchodě nelze platit jiným způsobem.

Ceny v obchodě jsou různé. Hodně záleží na tom, jaký typ sladkosti, velikost, ale i množství požadujete. Ceny se většinou pohybují do cca 55 euro. Je zde ale i mnoho levnějších kousků. Nyní se můžete podívat na to, zda jsou tyhle sladkosti to, co hledáte.

Zdroj: Tiffany candies

 

 

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close